Vitaal Water is voor ons de basis. Maar er is meer. Op deze pagina hebben we links, artikelen en informatie gerelateerd aan een gezonde levenstijl, verantwoord bodemgebruik, gezondheid van dieren en planten, etc. verzameld. Deze informatie heeft ons geïnspireerd, hebben we van geleerd en/of gaan dieper in op de materie.

Wellicht zijn deze links ook interessant voor u. Laat de informatie gedoseerd binnen komen en doe er uw voordeel mee.

Gebruikerservaringen
Wij delen graag met u de ervaringen van onze gebruikers. Deze zijn terug te vinden onder de pagina: Uw voeding.

Producten
In de volgende pdf's zijn producten opgenomen voor uw (moes)tuin, gazon, weiland, gewas, dieren en stallen. De producten waarmee wij werken zijn grotendeels door de EU goedkeurde biologische hulpmiddelen en zijn zowel in grote als in kleine aantallen te koop.

Productoverzicht

Producten uitgelicht

Kleiballen
De kleiballen van Vitaal Water zijn bedoeld om vijvers en waterpartijen schoon te houden. De kleiballen verbeteren de waterkwaliteit en het watermilieu in het algemeen. Lees hier verder.

Bokashi
Met Bokashi en een bijhorende fermenteeremmer maak je heel gemakkelijk een natuurlijke bodemverbeteraar. Organisch afval wordt in de fermenteeremmer omgezet tot waardevolle voeding voor uw (moes)tuin. Lees hier verder.

Waterbassin
Overmatig algengroei kan de kwaliteit van het gietwater negatief beïnvloeden. Met onze EM-producten kan de natuurlijke balans van uw bassin hersteld worden. Hier leest u meer over onze methode en producten.

Schindele's Mineralen
Mineralen zijn evenals organische stoffen zoals eiwitten, vetten en koolhydraten van levensbelang. Mineralen bëinvloeden de groei van bloedlichamen evenals de opbouw van hormonen, vitamines en enzymen. Ze zijn onmisbaar als bouwstenen voor botten, tanden en andere weefsels en essentieel voor de suikerstofwisseling. Ontelbare consumenten bevestigen de vitaliserende werking van ‘Schindele’s Mineralien’. Lees hier verder.