Zijn er verschillende vitalisers?
Ja, er zijn diverse vitalisers. Zo is er verschil in de capaciteit, hebben we vitalisers met en zonder de mogelijkheid tot aarden en kunnen vitalisers worden voorzien van een colloïdaal zilver of goud briser.
Ook is er een kleinere vitaliser die makkelijk is voor op reis. Aan de hand van uw wensen bepalen we graag samen met u welke vitaliser het beste bij u past.

Wat kost een vitaliser?
De vitalisers zijn verkrijgbaar vanaf € 1350,-. Dit is inclusief BTW maar exclusief het installeren op uw locatie. Een vitaliser met extra aarding is verkrijgbaar vanaf € 1625,-.
De capaciteit van deze vitaliser is 8000 liter per uur en is voor in huis en de meeste bedrijven voldoende. Voor bedrijven en processen waar veel water gebruikt wordt zijn ook grotere vitalisers beschikbaar.
De kleinere reisvitaliser kost 280,- inclusief de verzendkosten.

Hoelang gaat een vitaliser mee en is er onderhoud aan nodig?
Een vitaliser gaat levenslang mee. Aan een vitaliser is geen onderhoud nodig, er hoeft niets vervangen of schoongemaakt te worden.

Verbruikt een vitaliser stroom?
Nee.

Waarom wordt er een extra aardpen geslagen bij de installatie van een Vitaliser?
Door het plaatsen van een extra aardpen wordt de op het keramiek aanwezige informatie alvast afgegeven aan de omgeving. Hierdoor pakt onze vitaliser met extra aarding, nog beter dan de standaard vitaliser, de geopatische belasting aan. Denk hierbij aan storende wateraders. Gezien
het hoge aantal zendmasten in Nederland, en de daarbij behorende straling van kunstmatig opgewekte magnetische velden, geeft dit een verandering op het aardmagnetisch veld. Hierdoor zijn storende wateraders tegenwoordig veel heftiger dan voorheen. Onze vitaliser met extra aarding heft deze storende velden en wateraders op. Dit zorgt voor een prettige woonomgeving.

Hoe werkt een colloïdaal zilver briser?
Het vitale water loopt door een kern van zilver. Er komen geen zilverdelen in het water, het water neemt wel de bacteriedodende eigenschappen van het zilver over.
Colloïdaal zilverwater kan als alternatief voor anti-biotica dienen. Anti-biotica verstoren immers de darmflora door zowel goede als slechte bacteriën te doden. Hierdoor wordt de gebruiker uiteindelijk vatbaar voor overige aandoeningen. Ook in de dierhouderij kan colloïdaal zilverwater het gebruik van anti-biotica terugdringen.

Hoe werkt een collodaal goud briser?
Het vitale water loopt door een kern van goud. Er komen geen gouddelen in het water, het water neemt de eigenschappen van het goud over. De collodaal goud briser kan gebruikt worden als een natuurlijk anti-depressiva en wordt ook vaak gebruikt door mensen met reumatische klachten.

Zijn er referenties van bedrijven en personen die een vitaliser gebruiken?
U mag altijd contact met ons opnemen zodat wij u in contact kunnen brengen met personen of bedrijven die al een vitaliser gebruiken in uw branche of omgeving.

Kan ik mijn vitaliser teruggeven wanneer ik ontevreden ben?
Het is bij ons nog niet voorgekomen, maar wanneer u ontevreden bent over de werking van de vitaliser, krijgt u het aankoopbedrag van de vitaliser retour. U betaalt dan alleen de installatiekosten.

Kan ik Vitaal Water ook telefonisch bereiken?
Overdag zijn wij vaak bij klanten. Gezien we proberen zo min mogelijk mobiel te bellen zijn we dan moeilijk bereikbaar. Neem contact met ons op via het aanvraagformulier zodat we in de gelegenheid zijn u persoonlijk te woord te staan en uw vraag zo volledig mogelijk kunnen beantwoorden. Dit kan zowel per mail als telefonisch.

Is de werking van vitaal water wetenschappelijk bewezen?
Er zijn opvallend positieve resultaten bereikt met vitaal water. Toch wordt er in de wetenschap erg divers over gedacht. Wetenschappers zijn tot nu toe niet in staat geweest de werking van vitaal water te verklaren. Vitaal water is helderder, iets zwaarder en de viscositeit is anders. Dit alles is meetbaar. Onze omgeving, mensen, planten en dieren bewijzen de werking iedere dag.

Hoeveel water moet ik drinken?
Hiervoor is geen standaard antwoord. Gemiddeld genomen heeft een volwassene 1.5 tot 2 liter per dag nodig. Houd u er rekening mee dat elke vloeistof welk geen water is, uw natuurlijke lichaamsreserve aanspant. Koffie, vruchtensappen en andere dranken zijn geen water, het kost uw lichaam juist water om deze te verwerken.

Hebben planten en gewassen genoeg aan vitaal water?
In de bodem werkten oorspronkelijk, net als in het menselijk lichaam, micro-organismen uitstekend met elkaar samen. De mens heeft door het eenzijdig inzetten van kunstmest, meststoffen en pesticiden deze balans verstoord.
We nemen bodemmonsters om te achterhalen welke stoffen ontbreken en in welke verhouding deze moeten worden aangevuld. Wij adviseren micro-organismen die in de juiste samenstelling de bodem gaan herstellen. Daarnaast kunnen schelpenzand en kleimineralen de werking versterken.

Zijn de adviezen die jullie economisch gezien wel haalbaar?
We beseffen ons dat binnen een economisch bedrijfsmodel keuzes goed overwogen moeten worden. De leden van onze coperatie hebben elk hun eigen onderneming, ook hierbij worden targets gesteld en doelen gerealiseerd. Het mooie van onze materie is dat uiteindelijk het toepassen leidt tot lagere kosten. Daarnaast wordt er ook nog een bijdrage geleverd aan een mooiere toekomst voor ons allen.

Is vitaal water lekkerder dan ander water?
Gebruikers van onze vitalisers ervaren een smaakverandering van het kraanwater. De smaak wordt vaak als lekkerder ervaren, ook lekkerder als gebotteld mineraalwater. Dit komt ook doordat water altijd reageert op plastic flessen. Langzaam lossen schadelijke pcb's op in het drinkwater. Zeker omdat het water vaak voor en tijdens het transport is blootgesteld aan hogere temperaturen. De meeste vitaliteit en energie zijn allang verloren voor consumptie. Samen met de gebruikers van vitaal water, werken we aan de reductie van de enorme groei van de plasticberg, die mede ontstaat door de aanschaf van vele waterflesjes in de winkel.

Hoe bewaar ik het vitale water dan het best?
Een glazen fles is het beste om vitaal water in te bewaren. Een goed alternatief is de Dopper, een mooi en handige designfles. Met de aanschaf van een Dopper ondersteunt u ook het goede doel. De Dopper bevat niet de bovengenoemde pcb’s.

Hebben jullie nog meer tips over voeding?
Naast het drinken van vitaal water is voor een gezond en vitaal lichaam een juist voedingspatroon erg belangrijk. Wanneer u vragen heeft kijken we samen met u naar uw huidige voedingspatroon en geven we u graag advies over goede voeding. Kleine aanpassingen of tips kunnen u vaak al helpen.